ARCHIV

Zájezd pláž ZRĆE (4. turnus) - DJ Mag Beach Festival

24.07.2015 - pláž ZRĆE, Novalja

Zájezd pláž ZRĆE (4. turnus) - DJ Mag Beach Festival

Organizujeme 8-denní pobytový party zájezd na pláž Zrće na chorvatském ostrově Pag ve spolupráci s nejznámějším plážovým klubem na pláži Zrće - PAPAYA Club. Přímá zpáteční doprava partybusem z Bratislavy, ubytování v kompletně vybavených apartmánech na začátku města Novalja (nejblíže k pláži Zrće), vstup do klubu Papaya na večerní akce a festivaly počas celého pobytu, zdarma drinky v klubu, steward na palubě partybusu a delegát na místě – tohle všechno a ještě omnoho více dostaneš a zažiješ na dokonalé  party dovolené jedině s námi! Čti dále tady na stránce.

v PARTYBUS na facebooku:
https://www.facebook.com/events/
https://www.facebook.com/PARTYBUSCZ.cz
https://www.facebook.com/Zrce.PARTYBUSCZ.cz

Zájezd :  Letní 8-denní zájezd na Zrće (4. turnus) | DJ Mag Beach Festival
Termín : 24.7.2015 pátek - 2.8.2015 neděle
Místo :    pláž Zrće, Novalja, ostrov Pag, Chorvatsko


PARTYBUS Bratislava - Novalja a zpět
Doprava :  luxusný dálkový autobus
Kapacita : 100 osob

Partybus.sk (CK SPACE4U s.r.o.) organizuje v létě 2015 již 5. sezónu v řadě 8-denní letní party zájezdy na ostrov Pag v Chorvatsku na pláž Zrće, opět ve spolupráci s největším a nejznámějším openair klubem na této pláži - Papaya Club.

Klub Papaya a pláž Zrće každoročně navštěvují desetitisíce partychtivých hostů z více jako 70 různých zemí, z každého kontinentu. Každý rok v létě můžeš zažít především v klubu Papaya špičkový lineup se světovými DJs a každý rok tě čeká vždy něco nové ale i osvědčené.

Zažij dokonalou party dovolenou - s možností nonstop zábavy ve vícerých klubech přímo na pláži Zrće anebo v centru města Novalja, odpočívej každý den na jiné páži, vychutnej si typickou domácí gastronomii a spoznej nové partypeople!

Objednej si zájezd co nejdřív - countdown do léta 2015 už běží, ceny sa budou postupně zvyšovat a volné místa rychle ubývat!

v V ceně zájezdu
od 259 € = 7200 Kč / 194 € = 5400 Kč vlastní dopravou je zahrnuto:
- Zpáteční doprava luxusním dálkovým autobusem z Bratislavy přímo do města Novalja na ostrove Pag.
- Ubytování 7 nocí v plně vybavených apartmánech anebo studiích s vlastní kuchyňkou, koupelnou, WC, terasou nebo balkonem.
- Vstup do klubu Papaya na všechny denní * (16-20h) a večerní (23-6h) parties, kromě festivalů **
- 6x poukaz na zdarma alkoholický koktejl v klubu Papaya
- Jägermeister welcome drink na palubě autobusu
- Tričko (pánské) anebo tílko (dámské) Partybus.sk
- Steward na palubě autobusu
- Tombola na palubě s cenami od našich partnerů
- Služby delegáta na místě
- Pojištění cestujících v autobusu
- Pojištění CK proti úpadku

v V ceně zájezdu není zahrnuto
Strava; pobytová taxa 1 €/osoba/noc; individuální cestovní pojištění (ověř si, jestli nemáš celoroční cestovní pojištění včetně některého produktu, a podobně, jestli ne, doporučujeme pojistit se online např. na www.union.sk); městská autobusová doprava (na Zrće je možné chodit pěšky, z našich apartmánů ca. 35-40 min. anebo městským autobusem, který jezdí nonstop 24 hodin denně v krátkých intervalech, jedna jízda stojí 10-15 Kn (cca 40 Kč = 1,50 €); klimatizace (jestli máte zájem o klimatizaci, můžete si ji doobjednat již teď zde na stránce).

▼Informace ke vstupenkám do klubu Papaya. Vstup na všechny denní, tzv. afterbeach parties (16-20h) v klubu Papaya, je standardně zdarma. Jenom v některých případech je v klubu Papaya vstup na afterbeach party vyhrazený pouze pro majitele vstupenek na festivaly, kterých program sa výjimečně koná i během afterbeach parties (v minulém roce to byl například Barrakud a Sonus festival v srpnu anebo Fresh Island festival v červenci).

**) Vstupenka na festivaly v klubu Papaya není zahrnuta v ceně zájezdu. Vstupenky na festivaly si můžeš dokoupit na této stránce, dostaneš ji od našeho delegáta po příchodu do Novalje po předložení vytisknutého eticketu. Cena běžného vstupu na mimofestivalový noční program klubu Papaya s rezidentními (domácími) DJs, který je zahrnutý v ceně zájezdu, bude i v létě 2015 od 5 do 10 € pro individuální návštěvníky – jenom klienti CK Partybus.sk mají tento vstup zdarma! Někdy bývá vstup i na tyto placené večery automaticky zdarma do půlnoci anebo do 1:00, při pozdějším příchodu do klubu sa platí.

v Výlet motorovým člunem
Zažij a poznej ostrov Pag z celkem jiného pohledu - spolu s dalšími max. 4 tvými kamarády anebo i s novými našimi partybusáky tě vezmeme na cca 3-hodinovou privátní okružní jízdu motorovým člunem! Zastavíme na kterékoliv z mnoha úžasných pláží, stačí ukázat směr našemu kapitánovi! Výlet si můžete sami dotvořit podle vlastní nálady - navštívit pláž na kterou se s nikým jiným a jinak nedostanete, nakouknout do města Pag na drink či zmrzlinu na přístavní promenádě anebo sa jen jednoduše déle vozit a užívat si či pobýt déle na některé z pláží.

Tento výlet si můžeš objednat pouze za 20 € = 560 Kč (cena za 1 osobu pri maximálním počtu 5 osob; minimální počet 1 osoba, ale cena výletu je vždy 100 € = 2800 Kč). Kapacita je omezená, výlet budeme organizovat v závislosti od počasí a zájmu, maximálně 2-3x během každého turnusu, proto doporučujeme příliš dlouho neváhat - bude to stát za to!

O akci