ARCHIV

Trancenation

21.01.2017 - Radost FX, Praha

Trancenation

Organizujeme PARTYBUS Brno - Praha na akci TRANCENATION dne 21.1.2017. 
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na facebooku:

facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUS.net 
facebook.com/groups/PARTYBUS.net

facebook.com/Zrce.PARTYBUS.net 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUS.net 

PARTYBUS  Brno – Praha a zpět
Doprava : pohodlný dálkový autobus 
Kapacita : 50 osob
Jízdenka : 450 Kč do 30.11.2016
                 490 Kč do 31.12.2016             
                 550 Kč od 1.1.2017 pokud zůstane volné místo
                 250 Kč pouze cesta do Prahy nebo do Brna
              
KONEC REGISTRACE:
sobota 31.12.2016 do 24:00

WELCOME DRINK:
PEPSI + RUSSIAN STANDARD – ruská vodka nejvyšší kvality

PARTNER PARTYBUSu:
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE:
Název : TRANCENATION
Datum : 21.1.2017 sobota
Místo :   RADOST FX, Bělehradská 120, Praha

DJ´s:
Sean Tyas /USA
Lange /GBR
Airwave /BEL
Manuel Le Saux /ITA
Lostly /GER
Robbie Van Doe /GBR

VSTUPENKY:
www.ticketportal.cz/event.aspx?ID=135830
360 Kč do 18.19.2017
430 Kč do 20.1.2017
500 Kč na místě 21.1.2017

INFO O AKCI:
Na začátku roku 21.1.2017 se odehraje v legendárním klubu RADOST FX v Praze již druhá edice nového eventu Trancenation s podnázvem Follow Your Dreams.

Na akci zaměřené na melodickou taneční hudbu vystoupí celkem šest známých zahraničních DJs světového formátu v čele se Seanem Tyasem /USA, který patří mezi nejpopulárnější zástupce žánru trance. Dále zahrají Lange /GBR, Airwave /BEL, Manuel Le Saux /ITA, Lostly /GER a Robbie Van Doe /GBR.

Celá noc se bude linout v rytmu té nejkvalitnější taneční hudby pod taktovou ostřílených DJs, kteří již hráli všude po světě a moc dobře vědí, jak udělat dobrou party. Vše se bude odehrávat v nejstarším klubovém prostoru v Praze, v legendárním klubu RADOST FX, který slaví 24 let existence. Toto unikátní atraktivní prostředí s dostatkem prostoru, špičkovým zvukem a příjemnou profesionální obsluhou je další devízou už tak výjimečné taneční akce, která nemá na české klubové scéně obdoby.

Přijďte se podívat, poslechnout či zatančit a staňte se součástí eventu, na který budete ještě hodně dlouho vzpomínat.

SEAN TYAS ★
Původem americký DJ a producent Sean Tyas se začal zajímat o elektronickou hudbu již na počátku 90. let. Od roku 2000 vydává vlastní produkci a dnes je tento vysoce respektovaný mezinárodní DJ mnohými odborníky označován za možnou budoucí jedničku žánru trance. Již nyní je považován za nekorunovaného krále oblíbeného tempa 138 BPM a je velice žádaným hudebníkem. Pro remixování svých děl si jej vybírají i umělci mimo elektronickou taneční hudbu jako Pink či Bloodhound Gang. Proto jsme právě tohoto rodáka z New Yorku vybrali jako headlinera druhé edice eventu Trancenation.

LANGE ★
Britský pionýr Stuart Langelaan více známý jako Lange je považován za jednoho z nejvlivnějších umělců na taneční scéně posledních dvou dekád, DJ, který se drží v popředí během celé své kariéry a producent, který posouvá hranice. Do seznamu jeho úspěchů patří 20 singlů v britské Top40, práce na filmovém soundtracku a remixování mainstreamových umělců jako Pet Shop Boys či Faithless. Mimo své studiové práce je Lange také úspěšný na poli mezinárodního DJingu. Vystupoval nejen pod nejlepšími klubovými značkami jako Cream, Godkitchen a Gatecrasher ale i na velkých prestižních akcích jako Tommorowland, EDC či ASOT. V DJ Mag Top 100 žebříčku se udržel 8 let a dodnes je velmi žádaným DJem.

AIRWAVE ★
Belgická legenda Laurent Véronnez alias Airwave je považován za nekorunovaného krále stylu progressive trance. Jeho práce hudebního producenta je velmi ceněná už od začátku jeho kariéry, kdy vydával jednu trancovou klasiku za druhou na kultovní značce Bonzai, které je věrný dodnes. Je autorem několika stovek tracků pro desítky projektů, z nichž zásadní bylo vedle jeho sólových prací také spojení s jeho kolegou Jurgenem Leyersem pod projektem Fire & Ice. Airwave sound inspiroval britskou a holandskou scénu a pomohl některým současným top DJům dostat se tam, kde dnes jsou.

MANUEL LE SAUX
Italský DJ a producent Emanuele Lucariello více známý jako Manuel Le Saux je zarputilým bojovníkem za plně euforický trance. A právě pro svůj povznášející sound se stal známým, obrovský seznam jeho produkcí a remixů mluví sám za sebe. Také jeho radioshow Extrema na Afterhours.FM je jedna z nejvíce poslouchaných trance relací na internetu. Není tudíž divu, že již hrál na největších Evropských eventech jako Quest 4 Trance, Luminosity, Tommorowland, Technoclub či Gatecrasher ale i v USA, Austrálii, Mexiku nebo Argentině. Vydal již dvě studiová alba a velmi ceněná je také jeho kompilace Underground Anthems 2.

LOSTLY
Ve svém premiérovém vystoupení se českému publiku představí vycházející hvězda Andre Frauenstein také známý jako Lostly. Svou DJskou kariéru začal ve 13ti letech a od té doby ušel velký kus cesty. Dnes jako A&R manažer úspěšného vydavatelství Discover činí důležitá rozhodnutí, hraje na megafestivalech jako Love Parade či Nature One a jeho produkci, která je zjevně inspirována Berlínským soundem přelomu tisíciletí, podporují ta nejvýznamnější jména na scéně jako Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold nebo John Askew. O tomto talentovaném umělci v budoucnu ještě hodně uslyšíme.

ROBBIE VAN DOE
Posledním vystupujícím je techtrancový specialista Robbie Van Doe. Jeho jedinečný styl vyznačující se obrovským množstvím energie, fenomenálními melodiemi a řádnou porcí acidu je podporován nejvýznamnějšími DJs jako Armin Van Buuren, John Askew či Aly & Fila. Působí na renomovaných značkách Discover, Nu-Depth, Extrema a Mental Asylum, kdy s každou další produkcí překonává sám sebe a vydobývá si pověst velmi osobitého hudebního producenta a DJe.

Vstupné je nyní jen 290 Kč, po vyprodání limitované startovací série se cena bude zvyšovat. Vstupenky jsou v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout – HOMEtickets. Nebo je také možné si zakoupit vstupenky v den konání přímo na místě v klubu Radost FX za plnou cenu 500 Kč. Vstup na akci bude umožněn pouze osobám starším 18 let. Klub nemá bezbariérový přístup.

--------------------------------------------------------------------------------------

[ENGLISH]

At the beginning of 2017 will be held at RADOST FX club in Prague the next edition of the Trancenation.

At the event focusing on melodic dance and trance music will perform six well-known international DJs Sean Tyas, Lange, Airwave, Manuel Le Saux, Lostly and Robbie Van Doe. The whole night will waft in the rhythm of the finest electronic dance music under the baton of experienced DJs who have played all over the world and know very well how to make a good party.

The event will take place at the oldest club in Prague, the legendary RADOST FX, which celebrates 24 years of existence. This unique attractive environment with plenty of space, superiour sound and friendly, professional service is another asset of an already exceptional dance event that has no precedent on the Czech club scene.

Come to see, listen, dance and be a part of the event, which you will remember for a long time.
--------------------------------------------------------------------------------------
TRANCENATION: FOLLOW YOUR DREAMS
RADOST FX, BĚLEHRADSKÁ 120, PRAGUE
SATURDAY, 21st JANUARY 2017, OPEN 21:00, ENTRY 500 CZK
--------------------------------------------------------------------------------------

WEB AKCE:
www.trancenation.cz/
www.facebook.com/events/713348208823925/

TICKETS:
www.ticketportal.cz/event.aspx?ID=135830