ARCHIV

Trancenation 2019

16.11.2019 - Mecca, Praha

Trancenation 2019

Organizujeme PARTYBUS Brno - Praha na akci TRANCENATION 2019 dne 16.11.2019 na místo akce - Mecca Praha.
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky, v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUSEM.cz 

facebook.com/groups/
PARTYBUSEM.cz

facebook.com/Zrce.PARTYBUSEM.cz 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUSEM.cz


PARTYBUS 
Brno – Praha a zpět
Doprava : pohodlný dálkový autobus
Kapacita : 50 osob
Jízdenka :
    0 Kč pro držitele ClubLimit GOLD
250 Kč pro držitele ClubLimit SILVER
450 Kč pro členy ClubLimit

490 Kč do 31.10.
550 Kč od 1.11. pokud zůstane volné místo

KONEC REGISTRACE:
neděle 10.11.2019 do 24:00

Důležité info:
Pokud jste po odeslání rezervace nebo po zaplacení nedostali na zadaný email POTVRZENÍ z našeho systému, prosím zkontrolujte si také složku SPAM! Častokrát se stane, že naše automatické emailové potvrzení skončí právě tam. V takovém případě doporučujeme si prostě naši emailovou adresu přidat do vašeho adresáře 'povolených' kontaktů a v budoucnu byste pak už měli dostat zprávy přímo do přijaté pošty. V opačném případě nás kontaktujte.

1. Rezervaci zájezdu partybusem můžete provést prostřednictvím formuláře na této stránce.

2. Rezervaci je možné vykonat pro více účastníků zájezdu! Do kolonky UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE uveďte jména dalších účastníků.  Zaplatit můžete i za několik rezervací spolu v jedné platbě - do popisu platby (nebo dodatečně emailem na info@partybusem.cz) uveďte jednotlivá čísla rezervací, za které platíte.

3. Po odeslání řádně vyplněného formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu automatické potvrzení rezervace s instrukcemi k zaplacení ceny zájezdu. Ve vlastním zájmu vám doporučujeme zadávat platné a používané kontaktní údaje! V případě jakýchkoliv nepředvídaných změn před a hlavně během zájezdu vás budeme informovat pouze na uvedeném mobilním tel. čísle a / nebo emailové adrese.

4. Po připsání vaší platby na náš účet dostanete na zadanou emailovou adresu POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ. Toto potvrzení slouží zároveň jako vaše jízdenka pro uvedený počet osob. Potvrzení si vytiskněte a přineste s sebou na místo odjezdu partybusu.

5. Podrobné organizační pokyny a informace obdržíte emailem nejpozději 2 dny před odjezdem partybusu.

6. Všechny rezervace jsou platné výhradně až po uhrazení ceny zájezdu.

7. Všechny rezervace je třeba uhradit do 3 dnů vkladem hotovosti resp. bankovním převodem na náš účet v Komerční bance.

8. Partybus se pořádá jen v případě závazné rezervace minimálně 25 účastníků. V případě nedostatečného počtu účastníků se zájezd ruší a úhrada bude vrácena. Doporučujeme všem zájemcům udělat alespoň rezervaci i v případě pouze předběžného zájmu - takto vás můžeme průběžně informovat, kolik je již přihlášených zájemců a tím pádem zda se zájezd bude realizovat. Dosud se vždy konal!

WELCOME DRINK
PEPSI + RUSSIAN STANDARD 
– ruská vodka nejvyšší kvality 

Partner PARTYBUSu
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE
Název :  TRANCENATION 2019
Datum : 16.11.2019 sobota
Místo :   Mecca Club, Průhonu 3, Praha 

VSTUPENKY:
POUZE PARTYBUS má v tuto chvíli ještě vstupenky.

DJ´s:
SEAN TYAS /USA
MENNO DE JONG /NED
JORN VAN DEYNHOVEN /GER
MARK SHERRY /GBR album set
JAMES DYMOND /GBR
CIARAN MCAULEY /IRE
DAVID FORBES /GBR
BASIL O'GLUE /GRE
další budou brzy oznámeni

INFO O AKCI:
Podzimní edice eventu Trancenation je jednou z nejočekávanějších klubových událostí tohoto roku. Po úspěšné akci z minulého roku Vás opět čeká bezkonkurenční klubová zábava na té nejvyšší úrovni. Vše se odehraje v sobotu 16.11.2019 v Praze.

Klubová noc zaměřená na melodickou elektronickou taneční hudbu opět přiváží do Prahy světové DJ hvězdy, které vystoupí exkluzivně pouze na této události. Můžete se těšit na dechberoucí atmosféru, úžasnou lasershow a tu nejkvalitnější taneční hudbu, která uspokojí i ty nejnáročnější fajnšmekry. Akce se uskuteční v prostorách známého pražského klubu Mecca, jenž se může pyšnit industriálním vzhledem a křišťálově čistým zvukem Funktion-One. Mezi vystupujícími budou jak stálice působící na taneční scéně již desítky let tak i vycházející hvězdy s nezaměnitelným zvukem a velkým potenciálem do budoucna.

Jedná se o jednu z nejlepších tanečních událostí roku 2019 a naprostou nutnost pro všechny fanoušky elektronické hudby. Z této mimořádné akce si zaručeně odnesete silné zážitky, na které nikdy nezapomenete!

Akce začíná v sobotu 16.11.2019 ve 20:00 hodin a končí v 7:00 hodin následujícího dne. Cena vstupenky na místě bude 900 Kč. Mecca se nachází na adrese U Průhonu 799/3, 170 00 Praha 7 – Holešovice. Vstup na akci bude umožněn pouze osobám starším 18ti let. Klub Vás překvapí svým industriálním vzhledem a špičkovým zvukem, ale i dostatkem prostoru s kapacitou až 1000 návštěvníků. Zaslouženě se tak Mecca řadí k nejpopulárnějším hudebním klubům v ČR!

Neváhejte a využijte aktuální vydání vstupenek za zvýhodněnou cenu! Již 21. října 2019 se cena zvyšuje o rovných 100 Kč a po vyprodání se vstupné opět zvýší!

11 hodin nonstop party
15 DJů, hvězdný line-up
3 patra zábavy
2 hudební stage
5 super-rychlých barů
Křišťálově čistý zvuk Funktion-One
Laserová show
Projekce