ARCHIV

Transmission Prague 2021

11.09.2021 - O2 Arena, Praha

Transmission Prague 2021

PARTYBUSY organizujeme od roku 2006.
#partybus   #partybusem

Organizujeme PARTYBUS Brno - Praha na akci TRANSMISSION Prague 2021 dne 11.9.2021 na 
místo akce - O2 Arena.
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky, v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/
PARTYBUSEM.CZ

facebook.com/Zrce.PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUSEM.CZ

PARTYBUS 
Brno – Praha a zpět
Doprava : pohodlný dálkový autobus
Kapacita : 50 osob
Jízdenka :
    0 Kč pro držitele ClubLimit GOLD
250 Kč pro držitele ClubLimit SILVER
450 Kč pro členy ClubLimit

490 Kč do 31.7.
550 Kč od 1.8.
590 Kč od 1.9. pokud zůstane volné místo

KONEC REGISTRACE:
neděle 5.9.2021 do 24:00

Důležité info:
Pokud jste po odeslání rezervace nebo po zaplacení nedostali na zadaný email POTVRZENÍ z našeho systému, prosím zkontrolujte si také složku SPAM! Častokrát se stane, že naše automatické emailové potvrzení skončí právě tam. V takovém případě doporučujeme si prostě naši emailovou adresu přidat do vašeho adresáře 'povolených' kontaktů a v budoucnu byste pak už měli dostat zprávy přímo do přijaté pošty. V opačném případě nás kontaktujte.

1. Rezervaci zájezdu partybusem můžete provést prostřednictvím formuláře na této stránce.

2. Rezervaci je možné vykonat pro více účastníků zájezdu! Do kolonky UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE uveďte jména dalších účastníků.  Zaplatit můžete i za několik rezervací spolu v jedné platbě - do popisu platby (nebo dodatečně emailem na info@partybusem.cz) uveďte jednotlivá čísla rezervací, za které platíte.

3. Po odeslání řádně vyplněného formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu automatické potvrzení rezervace s instrukcemi k zaplacení ceny zájezdu. Ve vlastním zájmu vám doporučujeme zadávat platné a používané kontaktní údaje! V případě jakýchkoliv nepředvídaných změn před a hlavně během zájezdu vás budeme informovat pouze na uvedeném mobilním tel. čísle a / nebo emailové adrese.

4. Po připsání vaší platby na náš účet dostanete na zadanou emailovou adresu POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ. Toto potvrzení slouží zároveň jako vaše jízdenka pro uvedený počet osob. Potvrzení si vytiskněte a přineste s sebou na místo odjezdu partybusu.

5. Podrobné organizační pokyny a informace obdržíte emailem nejpozději 2 dny před odjezdem partybusu.

6. Všechny rezervace jsou platné výhradně až po uhrazení ceny zájezdu.

7. Všechny rezervace je třeba uhradit do 3 dnů vkladem hotovosti resp. bankovním převodem na náš účet v Komerční bance.

8. Partybus se pořádá jen v případě závazné rezervace minimálně 25 účastníků. V případě nedostatečného počtu účastníků se zájezd ruší a úhrada bude vrácena. Doporučujeme všem zájemcům udělat alespoň rezervaci i v případě pouze předběžného zájmu - takto vás můžeme průběžně informovat, kolik je již přihlášených zájemců a tím pádem zda se zájezd bude realizovat. Dosud se vždy konal!

WELCOME DRINK
PEPSI + RUSSIAN STANDARD 
– ruská vodka nejvyšší kvality 

Partner PARTYBUSu
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE
Název :  TRANSMISSION Prague 2021
Datum : 11.9.2021 sobota
Místo :   O2 Arena, Českomoravská 2345/17, Praha 9 - Libeň

VSTUPENKY:
bit.ly/VstupenkyTMPRG21
bit.ly/TicketsTMPRG21 
1. vlna 1390,- Kč
2. vlna 1490,- Kč
3. vlna 1590,- Kč
4. vlna 1690,- Kč

ŠATNOVÉ SKŘÍŇKY / LOCKERS:
KUP SI SVŮJ LOCKER!!
Žádné fronty, kdykoliv k dispozici po dobu akce, pro 2-4 bundy.

DJ´s: 
(abecedně A-Z)
Aly & Fila
Gareth Emery
Markus Schulz - Rabbit Hole set
Paul van Dyk
Rodg
Thomas Coastline (warm-up)
Whiteno1se

WEB AKCE:
https://transmission.events/cs/

https://www.facebook.com/events/2461998560592778

INFO O AKCI:
Milí fanoušci,

celý rok jsme usilovně pracovali na přípravách exkluzivní premiéry nové show Transmission Festivalu, která měla později cestovat po světě. Víme, že jste se do Prahy velmi těšili na to, co jsme pro vás přichystali, ale z důvodu světové pandemie a opatření k zabránění jejího šíření není Transmission Festival možné zorganizovat. Nezbývá nám nic jiného, než jen čekat, kdy se budeme moci opět setkat na tanečním parketu.
Od počátku vypuknutí koronavirové krize jsme věřili, že epidemiologická situace bude na podzim příznivější pro události s větším počtem návštěvníků. Aktuální situace se však nevyvíjí správným směrem – neustálý nárůst pozitivních případů v ČR i ve světě, nemožnost cestovat bez omezení, nemožnost shromažďovat se v uzavřených prostorech v počtu větším než 500 lidí, a to pouze za dodržení přísných hygienických opatření, nás nutí učinit nelehké rozhodnutí.
Na základě nařízení vlády v souvislosti s onemocněním COVID-19 a následnými omezeními kulturních akcí, nebude možné, aby událost Transmission Festival proběhla v plánovaném termínu 24.10.2020. Z tohoto důvodu jsme nuceni letošní datum Transmission Festival přesunout na náhradní datum 11.9.2021.
Věříme, že v roce 2021 se situace skutečně zlepší a Transmission Festival se bude moci uskutečnit tak, jak jsme všichni zvyklí. Se všemi umělci jsme se dohodli na účinkování i v náhradním termínu, takže hudební program se nemění. Můžete se těšit na vystoupení Aly & Fila, Gareth Emery, Markus Schulz (Rabbit Hole set), Paul Van Dyk, Rodg, Thomas Coastline official fanpage (warm-up set) a WHITENO1SE. Do line-upu přibude ještě jedno zahraniční jméno.
Všechny vstupenky a e-locker vouchery zakoupené na původní datum zůstávají v platnosti na nový termín 11.9.2021. Pokud si vstupenku nemůžete nechat, máte možnost zažádat o vrácení vstupného, vaše vstupenka bude zneplatněna a vrácena do prodeje. O vrácení vstupného lze požádat do 24.10.2020 prostřednictvím e-mailového kontaktu help@unitedmusic.cz. Finanční kompenzace budou provedeny nejpozději 1 měsíc po novém datu přesunuté události. Zároveň bychom ocenili, pokud byste podpořili náš festival a zakoupené vstupenky si ponechali. O vrácení vstupného lze požádat do 24.10.2020 prostřednictvím e-mailového kontaktu help@unitedmusic.cz.
Doufáme, že tak jak se my těšíme na vás, těšíte se i vy na Transmission Festival, a proto si vstupenky ponecháte a uvidíme se v Praze, v sobotu 11.9.2021.
Děkujeme za vaši důvěru, přízeň a podporu v těchto nelehkých časech.