ARCHIV

One Night in Paradise

28.01.2023 - EXIL, Wien

One Night in Paradise

#partybusemcz

Organizujeme PARTYBUS Brno - Wien na akci One Night in Paradise dne 28.1.2023 na místo akce EXIL.
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky, v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na instagram
instagram.com/partybusem.cz/

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/
PARTYBUSEM.CZ

facebook.com/Zrce.PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUSEM.CZ

PARTYBUS 
Brno - Vösendorf a zpět
Doprava : pohodlný dálkový bus 
Kapacita : 50 osob (máme k dispozici busy 20-30-50-70 míst, mikrobus 8 míst)
Jízdenka : 650 Kč

KONEC REGISTRACE
neděle 22.1.2023 do 24:00

Důležité info:
Pokud jste po odeslání rezervace nebo po zaplacení nedostali na zadaný email POTVRZENÍ z našeho systému, prosím zkontrolujte si také složku SPAM! Častokrát se stane, že naše automatické emailové potvrzení skončí právě tam. V takovém případě doporučujeme si prostě naši emailovou adresu přidat do vašeho adresáře 'povolených' kontaktů a v budoucnu byste pak už měli dostat zprávy přímo do přijaté pošty. V opačném případě nás kontaktujte.

1. Rezervaci zájezdu partybusem můžete provést prostřednictvím formuláře na této stránce.

2. Rezervaci je možné vykonat pro více účastníků zájezdu! Do kolonky UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE uveďte jména dalších účastníků.  Zaplatit můžete i za několik rezervací spolu v jedné platbě - do popisu platby (nebo dodatečně emailem na info@partybusem.cz) uveďte jednotlivá čísla rezervací, za které platíte.

3. Po odeslání řádně vyplněného formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu automatické potvrzení rezervace s instrukcemi k zaplacení ceny zájezdu. Ve vlastním zájmu vám doporučujeme zadávat platné a používané kontaktní údaje! V případě jakýchkoliv nepředvídaných změn před a hlavně během zájezdu vás budeme informovat pouze na uvedeném mobilním tel. čísle a / nebo emailové adrese.

4. Po připsání vaší platby na náš účet dostanete na zadanou emailovou adresu POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ. Toto potvrzení slouží zároveň jako vaše jízdenka pro uvedený počet osob. Potvrzení si vytiskněte a přineste s sebou na místo odjezdu partybusu.

5. Podrobné organizační pokyny a informace obdržíte emailem nejpozději 2 dny před odjezdem partybusu.

6. Všechny rezervace jsou platné výhradně až po uhrazení ceny zájezdu.

7. Všechny rezervace je třeba uhradit do 3 dnů vkladem hotovosti resp. bankovním převodem na náš účet v Komerční bance.

8. Partybus se pořádá jen v případě závazné rezervace minimálně 25 účastníků. V případě nedostatečného počtu účastníků se zájezd ruší a úhrada bude vrácena. Doporučujeme všem zájemcům udělat alespoň rezervaci i v případě pouze předběžného zájmu - takto vás můžeme průběžně informovat, kolik je již přihlášených zájemců a tím pádem zda se zájezd bude realizovat. Dosud se vždy konal!

WELCOME DRINK
PEPSI + RUSSIAN STANDARD 
– ruská vodka nejvyšší kvality 

Partner PARTYBUSu
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE
Název :  One Night in Paradise
Datum : 28.1.2023 sobota
Místo :   Exil Club, Markstrasse 13, Vösendorf /RAKOUSKO

VSTUPENKY
https://mado.ticket.io/

DJ´s 
ASTRIX live, OXIDAKSI live, ANIMATO live
KAJOLA, ALEZZARO, TOMAGAN, FULLIP, SEREX, COUGAR, OBLIX, ROBOTO LOCO, AKASHA NASHA, INSANO, WAYA WHATURA, FRACTAL ENGINEER, VIRTUAL INTELLIGENCE, KRI, CHEDDAR BOYZ

WEB AKCE
https://www.facebook.com/events/520190763136101
https://www.facebook.com/paradise.festival.austria/
https://www.facebook.com/psyperience.vienna/

https://www.facebook.com/clubexil
https://www.club-exil.at/

INFO O AKCI
Nejkrásnější zimní období se blíží! V sobotu 28. ledna se Paradise Winter Festival s ASTRIX, OXIDAKSI a ANIMATO přesouvá na jednu noc do EXILU. Bude tam Crispy Chaos Crew a Psyperience, kteří budou hostit strojovnu a tunely.
Celkem 18 umělců ve třech patrech se postará o festivalový pocit jako pod širým nebem. Především ASTRIX, který je už léta jedním z nejvýznamnějších umělců na scéně a dnes večer hraje svůj jediný rakouský koncert roku. Vedle něj na hlavní scéně exilu poprvé zazní OXIDAKSI a ukáže, co obrovská série Lambda Labs QX3 nabízí.
Jsme také nesmírně rádi, že se ANIMATO z Izraele konečně vrací a KAJOLA, která již dvě desetiletí úspěšně působí jako DJ a producent, připravila speciální jubilejní set. Je tu ale ještě jedno překvapení. Tomagan, jeden z nejaktivnějších DJů ve Vídni, kterého někteří z vás již pravděpodobně slyšeli nebo potkali během dlouhé noci plné párty, objevil svou lásku k psytrance a dnes večer zahraje svůj první čistý psy set.
Anzu Creations pro tuto příležitost vyzdobí a promění celý klub jako na festivalu, včetně obrovského pódia, jak to bývá jen na open air akcích.
Zimní festival Paradise se v průběhu let stal pevným termínem v chladném období a jednou z nejpropracovanějších halových akcí v Rakousku. V roce 2023, po neplánované a náhlé pauze, si spolu konečně zatancujeme, i když v menším měřítku než obvykle. Navzdory všem výzvám, které na nás festivaly a velké akce v poslední době vrhly, jsme si nechtěli nechat ujít alespoň jeden večer s vámi! Málokdy jsme se těšili na něco víc než na toto shledání!
SPECIALITY:
3 stage na 1300m2, 20 Acts, velký taneční parket & chill out plocha, Check it!, Pizza Corner, Shopping plocha, Crispy Chaos Crew Stage, Psyperience Floor, Free Shuttle Service, limitováno Early Bird Tickets

21:00 začátek akce
06:00 konec akce