ARCHIV

8.turnus - SONUS Festival

19.08.2016 - pláž Zrće, Novalja

8.turnus - SONUS Festival

Organizujeme 8-denní pobytový party zájezd na pláž Zrće na chorvatském ostrově Pag ve spolupráci s nejznámějším plážovým klubem na pláži Zrće - PAPAYA Club. Přímá zpáteční doprava partybusem z Prahy, Ostravy, Brna a Bratislavy, ubytování v kompletně vybavených apartmánech na začátku města Novalja (nejblíže k pláži Zrće), vstup do klubu Papaya na večerní akce a festivaly počas celého pobytu, zdarma drinky v klubu, steward na palubě partybusu a delegát na místě – tohle všechno a ještě omnoho více dostaneš a zažiješ na dokonalé  party dovolené jedině s námi!

v PARTYBUS na facebooku
facebook.com/events/
facebook.com/PARTYBUSCZ.cz
facebook.com/Zrce.PARTYBUSCZ.cz

Zájezd : (8. turnus) 8-denní zájezd na Zrće | SONUS Festival
Termín : 19.8. pátek - 28.8.2016 neděle
Místo : pláž Zrće, Novalja, ostrov Pag, Chorvatsko

v PARTYBUS Bratislava - Novalja a zpět
Doprava :  luxusný dálkový autobus
Kapacita : 50 osob

Partybus.sk (CK SPACE4U s.r.o.) organizuje v létě 2016 již 6. sezónu v řadě 8-denní letní party zájezdy na ostrov Pag v Chorvatsku na pláž Zrće, opět ve spolupráci s největším a nejznámějším openair klubem na této pláži – PAPAYA Club.

Zažij dokonalou party dovolenou – s možností nonstop zábavy ve vícerých klubech přímo na pláži Zrće anebo v centru města Novalja, odpočívej každý den na jiné pláži, vychutnej si typickou domácí gastronomii a poznej nové partypeople!

Objednej si zájezd co nejdřív – countdown do léta 2016 už běží, ceny se budou postupně zvyšovat a volné místa rychle ubývat! Klub PAPAYA a pláž Zrće každoročně navštěvují desetitisíce partychtivých hostů z více jako 70 různých zemí, z každého kontinentu. Každý rok v létě můžeš zažít především v klubu PAPAYA špičkový lineup se světovými DJs a každý rok tě čeká vždy něco nové ale i osvědčené.

v V ceně zájezdu je zahrnuto:
- Zpáteční doprava luxusním dálkovým autobusem z Bratislavy přímo do města Novalja na ostrove Pag.
- Ubytování 7 nocí v plně vybavených apartmánech anebo studiích s vlastní kuchyňkou, koupelnou, WC, terasou nebo balkonem.
- Vstup do klubu PAPAYA na všechny denní tzv. afterbeach parties (16-20h) a večerní parties (23-6h) kromě festivalů **
- 6x poukaz na zdarma alkoholický koktejl v klubu PAPAYA
- Jägermeister welcome drink na palubě autobusu
Tričko PARTYBUS.SK
- Steward na palubě autobusu
- Tombola na palubě s cenami od našich partnerů
- hudba nebo hudební filmy během cesty
- služby delegáta na místě
- pojištění cestujících v autobusu
- pojištění CK proti úpadku

v V ceně zájezdu není zahrnuto:
Strava; pobytová taxa 1 €/osoba/noc; individuální cestovní pojištění (ověř si, jestli nemáš celoroční cestovní pojištění včetně některého produktu, a podobně, jestli ne, doporučujeme pojistit se online např. na www.union.sk); městská autobusová doprava (na Zrće je možné chodit pěšky, z našich apartmánů cca 35-40 min. anebo městským autobusem, který jezdí nonstop 24 hodin denně v krátkých intervalech, jedna jízda stojí 10-15 Kn (cca 40 Kč = 1,50 €); klimatizace (jestli máte zájem o klimatizaci, můžete si ji doobjednat již teď zde na stránce).

O akci