ARCHIV

Gravity Madness

18.11.2016 - Slovanský dům, Praha

Gravity Madness

Organizujeme PARTYBUS Brno - Praha na akci GRAVITY MADNESS dne 18.11.2016. 
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/
facebook.com/groups/ 
facebook.com/PARTYBUS.net 
facebook.com/Zrce.PARTYBUS.net

PARTYBUS  Brno – Praha a zpět
Doprava : pohodlný dálkový autobus nebo mikrobus
Kapacita : 50, 20 nebo 7 osob
Jízdenka : 450 Kč do 30.9.
              490 Kč do 15.11.
             
              
KONEC REGISTRACE:
středa 15.11.2016 do 24:00

WELCOME DRINK:
PEPSI + RUSSIAN STANDARD – ruská vodka nejvyšší kvality

PARTNER PARTYBUSu:
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE:
Název :  Gravity Madness
Datum : 18.11.2016 pátek
Místo :   Slovanský dům, Na Příkopě 22, Praha 

DJs:
Timmy Trumpet (AUS), Jauz (USA), Manene, Bon Finix & Tripmain, Chris Nine (IT)

★ Timmy Trumpet a Jauz v Praze! ★
Spojením dvou eventů GRAVITY FESTIVAL a TEMPLE OF MADNESS vzniknul projekt GRAVITY MADNESS, , který vám přiváží hned na porvé asi dvě nejfrekventovanější jména zahraničních DJs na všech českých diskuzích.

★★ TIMMY TRUMPET ★★
Po obrovském úspěchu, který Timmy sklidil na loňském Gravity Festivalu pro nás byl letos jasnou volbou…vlastním jménem Timhoty Jude Smith, začínal svou kariéru jako jazzový trumpetista, ale během posledních 10 let si úspěšně podmaňuje světovou EDM scénu. Timmy momentálně patří mezi nejpopulárnější DJe v Austrálii. Poslední tři Timmiho singly se umistily na prvních příčkách ve světových hudebních hitparádách. Oprávněně je také nazýván jako nejvytíženější australský DJ, Timmy totiž týdně absolvuje až 10 letů a za rok tak vystoupí na 200 různých akcích. Svého prvního velkého úspěchu dosáhl Timmy už ve 13 letech kdy se stal vítězem v soutěži "Mladý hudebník". Necelé dva roky poté se stal vedoucím sólovým trumpetistou australského "All-Star Stage Band", se kterým pak absolvoval tour po Evropě. Timmy ale začal zjišťovat, že jazz pro něj není srdcovka, že potřebuje z hudby dostat víc energie a začal se věnovat elektronické taneční hudbě. Láska k trumpetě mu ovšem zůstala, proto ji zakomponoval nejen do své vlastní tvorby, ale i do svých DJ shows. Pokud máte rádi taneční hudbu a ještě jste neviděli DJe, který hraje ve svých setech živě na trumpetu, neměl by vám Timmy Trumpet na Gravity Madness ujít.

★★ JAUZ ★★
Jauz poprvé v Praze, jedno z nejžádanějších jmen poslední doby se představí ve Slovanském domě. Sam Vogel alias Jauz je 21letý americký DJ a producent, který za poslední dva roky vydal jedny z největších skladeb ve světě EDM, a to hlavně „Feel The Volume“ nebo „Rock The Party, jenž ani nyní pořád nechybí v setech největších DJs. Tento umělec se právě chystá na evropskou tour, která je díky jeho tvrdšímu a velice osobitému stylu hudby dost šílená a také prakticky vyprodaná. Jak říká sám Jauz, „music has no boundaries„, což jak sami uvidíte, tohoto umělce opravdu perfektně vystihuje. Užít si ho i Vy můžete poprvé v Praze už 18.11.

►► O support se postarají Manene, Bon Finix & Tripmain a slovenské duo Dave & eMTy.

★★ MANENE ★★
Rok od roku stoupá Maneneho hvězda vzhůru. Nejen že odehrál loni přes 100 vystoupení po celé ČR a tímto se řadí k nejžádanějším DJs u nás vůbec, ale také vystoupil na nejprestižnějších tanečních akcích a festivalech. Stále jako jeden z mála DJs v ČR jezdí pravidelně několikrát do roka vystupovat do Evropy a má za sebou několik spoluprací se světovými DJs. Teprve s Manenem začíná to pravé šílenství a my se na něj opravdu těšíme, proto jsme ho zařadili i do lineupu po bok jeho velkého vzoru Jauze. Přijď si užít i ty ten pravý Manenelife.

★★ BON FINIX & TRIPMAIN ★★
Nejeden fanoušek pak ocení i mezinárodní dvojici Bon Finix & Tripmain, kteří budou reprezentovat svůj projekt BonTrip. Tyhle frajeři se drží na výsluní již dlouho a vy jste je mohli vidět například na Beats For Love, Gravity Festivalu nebo Mácháči. Ani tady Vás neochudí o svůj osobitý styl a řádnou porci melodických prvků.

★★ CHRIS NINE★★ 
Na elektronické scéně působí od roku 1993, kdy začal spolupracovat se známým italským producentem Gigi D’Agostinem. V druhé polovině devadesátých let se stal Chris rezidentem hned několika italských klubů. Od přelomu tisíciletí procestoval kromě rodné Itálie také Francii, Egypt, Slovensko a samozřejmě Českou republiku, kde v současnosti působí a jeho sety se těší velké oblibě.

►► Kapacita Slovanské domu je omezena, tak si pospěš s nákupem lísků. Vstupenky jsou v prodeji v síti ticketportal.cz – http://bit.ly/GravityMadness-vstupenky

VSTUPENKY:
 http://bit.ly/GravityMadness-vstupenky
► 1. vlna - 399,- vyprodáno
► 2. vlna - 499,- vyprodáno
► 3. vlna - 599,- právě v prodeji
► 4. vlna - 799,- na místě
► VIP table pro 8 osob – 9999,- ( pouze 10ks ) ( obsahuje – 8x VIP table vstup, 2l Stolichnaya vodka, 12ks Red Bull, 8x voda ) ( vstup do VIP zony s nejlepším výhledem na stage, samostatné WC, šatnu zdarma )
► VIP – 899,- ( pouze 200ks ) – ( obsahuje vstup do VIP zony s nejlepším výhledem na stage, samostatné WC, šatnu zdarma )

WEB AKCE:

www.facebook.com/events/1763514273897697/
Start:    22:00
Konec: 05:00