ARCHIV

SHINE Berlin w/ Paul van Dyk

19.09.2020 - Columbiahalle, Berlin

SHINE Berlin w/ Paul van Dyk

Organizujeme PARTYBUS Brno - Praha - Berlin /GER na akci SHINE Berlin w/ Paul van Dyk dne 19.9.2020 přímo ke Columbiahalle.
Objednávku můžete udělat přímo přes naše webové stánky, v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUSEM.cz 

facebook.com/groups/
PARTYBUSEM.cz

facebook.com/Zrce.PARTYBUSEM.cz 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUSEM.cz
 

PARTYBUS 
Brno - Praha - Berlin a zpět

Doprava :  pohodlný dálkový autobus
Kapacita : 50 osob
Jízdenka Brno : 1490 Kč

Jízdenka Praha : 1190 Kč

1. AUTO 7 míst
Doprava : pohodlný mikrobus 
Kapacita : 7 osob + řidič
Jízdenka : 1190 Kč

2. AUTO 5 míst
Doprava :  pohodlný mikrobus 
Kapacita : 5 osob + řidič
Jízdenka + ubytování 2 noci (sobota-neděle) : 3180 Kč 

KONEC REGISTRACE
neděle 26.4.2020 do 24:00

Důležité info:
Pokud jste po odeslání rezervace nebo po zaplacení nedostali na zadaný email POTVRZENÍ z našeho systému, prosím zkontrolujte si také složku SPAM! Častokrát se stane, že naše automatické emailové potvrzení skončí právě tam. V takovém případě doporučujeme si prostě naši emailovou adresu přidat do vašeho adresáře 'povolených' kontaktů a v budoucnu byste pak už měli dostat zprávy přímo do přijaté pošty. V opačném případě nás kontaktujte.

1. Rezervaci zájezdu partybusem můžete provést prostřednictvím formuláře na této stránce.

2. Rezervaci je možné vykonat pro více účastníků zájezdu! Do kolonky UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE uveďte jména dalších účastníků.  Zaplatit můžete i za několik rezervací spolu v jedné platbě - do popisu platby (nebo dodatečně emailem na info@partybusem.cz) uveďte jednotlivá čísla rezervací, za které platíte.

3. Po odeslání řádně vyplněného formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu automatické potvrzení rezervace s instrukcemi k zaplacení ceny zájezdu. Ve vlastním zájmu vám doporučujeme zadávat platné a používané kontaktní údaje! V případě jakýchkoliv nepředvídaných změn před a hlavně během zájezdu vás budeme informovat pouze na uvedeném mobilním tel. čísle a / nebo emailové adrese.

4. Po připsání vaší platby na náš účet dostanete na zadanou emailovou adresu POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ. Toto potvrzení slouží zároveň jako vaše jízdenka pro uvedený počet osob. Potvrzení si vytiskněte a přineste s sebou na místo odjezdu partybusu.

5. Podrobné organizační pokyny a informace obdržíte emailem nejpozději 2 dny před odjezdem partybusu.

6. Všechny rezervace jsou platné výhradně až po uhrazení ceny zájezdu.

7. Všechny rezervace je třeba uhradit do 3 dnů vkladem hotovosti resp. bankovním převodem na náš účet v Komerční bance.

8. Partybus se pořádá jen v případě závazné rezervace minimálně 25 účastníků. V případě nedostatečného počtu účastníků se zájezd ruší a úhrada bude vrácena. Doporučujeme všem zájemcům udělat alespoň rezervaci i v případě pouze předběžného zájmu - takto vás můžeme průběžně informovat, kolik je již přihlášených zájemců a tím pádem zda se zájezd bude realizovat. Dosud se vždy konal!

WELCOME DRINK:
PEPSI + RUSSIAN STANDARD 
– ruská vodka nejvyšší kvality 

Partner PARTYBUSu:
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE:
Název
 :   SHINE Berlin with Paul van Dyk, Aly & Fila...
Datum : 19.9.2020 sobota 
Místo :   Columbianhalle, Columbiadamm 13-21, Berlin /NĚMECKO 

DJ´s:
Paul van Dyk
Aly & Fila
Alex M.O.R.P.H.
Paul Thomas
Chris Bekker 

Paul van Dyk. SHINE. Berlin! If the question you’re grappling with is ‘how hasn’t this happened already!?!’, well, we hear ya! Having reigned over Belgium’s Tomorrowland, aced Amsterdam’s ADE and shone over Ibiza for two seasons now, SHINE’s set to tick another club-hub off its ‘to-rock’ list.
Given the providence of SHINE’s patron, the clock’s been ticking on an event in PvD’s Berlin backyard since SHINE’s first dawning. There was one hold-up though and that was the availability of only spot Paul was happy siting it. Handpicked (and then held out for), the three and a half thousand capacity Columbiahalle is a venue with which Paul shares a storied history. Having cut his teeth there over a number of his formative DJ years, it was a place he even went as far (with 2001’s ‘Columbia’) to dedicate a track to.
Located close to the Tempelhof Airport area, come May 2nd Columbiahalle will host a DJ line-up that’s the beating heart epitome of SHINE’s musical frequency. In addition to seeing trance’s foremost founding father in his native environment, SHINE will welcome their other DJ mainstays Aly & Fila to the German capital. Paul’s fellow countryman Alex M.O.R.P.H. will also be deck-side, once again elevating melodic trance to an art form. Opening SHINE Berlin meanwhile will be a B2B-first, with the UK’s Paul Thomas and Berlin’s own Chris Bekker, applying some progressively themed therapy to the event.
So don’t delay, jailbreak those 2020 calendars today, put a big red ‘X’ through that May 02 box and get on the right end of some entry tickets for SHINE’s Berlin bow-in
now.