ARCHIV

Ear-Gasmic

05.08.2023 - Loď Harmonia, Bratislava

Ear-Gasmic

#partybusemcz

Organizujeme PARTYBUS Brno - Bratislava na akci Ear-Gasmic "Horizons Edition" with Giuseppe Ottaviani 5.8.2023 na 
místo akce Loď Harmonia.
Objednávku můžete uskutečnit přímo přes naše webové stránky, v sekci JÍZDENKY.

PARTYBUS na instagram
instagram.com/partybusem.cz/

PARTYBUS na facebooku:
facebook.com/events/

facebook.com/PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/
PARTYBUSEM.CZ

facebook.com/Zrce.PARTYBUSEM.CZ 
facebook.com/groups/Zrce.PARTYBUSEM.CZ

PARTYBUS 
Brno - Bratislava a zpět
Doprava : pohodlný dálkový autobus
Kapacita : 20 osob (máme k dispozici busy 20-30-50-70 míst, mikrobus 8 míst) 
Jízdenka : 650 Kč do 30.6.
                690 Kč od 1.7. pokud zůstane volné místo

KONEC REGISTRACE
neděle 30.7.2023 do 24:00

Důležité info:
Pokud jste po odeslání rezervace nebo po zaplacení nedostali na zadaný email POTVRZENÍ z našeho systému, prosím zkontrolujte si také složku SPAM! Častokrát se stane, že naše automatické emailové potvrzení skončí právě tam. V takovém případě doporučujeme si prostě naši emailovou adresu přidat do vašeho adresáře 'povolených' kontaktů a v budoucnu byste pak už měli dostat zprávy přímo do přijaté pošty. V opačném případě nás kontaktujte.

1. Rezervaci zájezdu partybusem můžete provést prostřednictvím formuláře na této stránce.

2. Rezervaci je možné vykonat pro více účastníků zájezdu! Do kolonky UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE uveďte jména dalších účastníků.  Zaplatit můžete i za několik rezervací spolu v jedné platbě - do popisu platby (nebo dodatečně emailem na info@partybusem.cz) uveďte jednotlivá čísla rezervací, za které platíte.

3. Po odeslání řádně vyplněného formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu automatické potvrzení rezervace s instrukcemi k zaplacení ceny zájezdu. Ve vlastním zájmu vám doporučujeme zadávat platné a používané kontaktní údaje! V případě jakýchkoliv nepředvídaných změn před a hlavně během zájezdu vás budeme informovat pouze na uvedeném mobilním tel. čísle a / nebo emailové adrese.

4. Po připsání vaší platby na náš účet dostanete na zadanou emailovou adresu POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ. Toto potvrzení slouží zároveň jako vaše jízdenka pro uvedený počet osob. Potvrzení si vytiskněte a přineste s sebou na místo odjezdu partybusu.

5. Podrobné organizační pokyny a informace obdržíte emailem nejpozději 2 dny před odjezdem partybusu.

6. Všechny rezervace jsou platné výhradně až po uhrazení ceny zájezdu.

7. Všechny rezervace je třeba uhradit do 3 dnů vkladem hotovosti resp. bankovním převodem na náš účet v Komerční bance.

8. Partybus se pořádá jen v případě závazné rezervace minimálně 25 účastníků. V případě nedostatečného počtu účastníků se zájezd ruší a úhrada bude vrácena. Doporučujeme všem zájemcům udělat alespoň rezervaci i v případě pouze předběžného zájmu - takto vás můžeme průběžně informovat, kolik je již přihlášených zájemců a tím pádem zda se zájezd bude realizovat. Dosud se vždy konal!

WELCOME DRINK
PEPSI + RUSSIAN STANDARD 
– ruská vodka nejvyšší kvality 

Partner PARTYBUSu
PEPSI
Mirinda – pomerančový nápoj
7UP – citrusový nápoj
ROCKSTAR – energy drink
TOMA – džus, voda
LAYS – chipsy
www.pepsico.cz

JÄGERMEISTER
www.jaegermeister.cz

RUSSIAN STANDARD – vodka nejvyšší kvality Rusko
BOTRAN RON – tmavý rum Guatemala
SANTA TERESA – světlý rum Venezuela
www.upb.cz

AKCE
Název :  EAR-GASMIC "Horizons Edition" with Giuseppe Ottaviani
Datum : 10.11.2023 pátek
Místo :   Loď Harmonia, Fajnorovo nábrežie, Bratislava  

VSTUPENKY
www.predpredaj.sk
základní vstupné
1. vlna 1000 Kč vyprodáno
2. vlna 1075 Kč vyprodáno
3. vlna 1125 Kč vyprodáno
4. vlna 1175 Kč
VIP 1750 Kč

DJ´s
GIUSEPPE OTTAVIANI 
Martin Michniak
Four Dots

WEB AKCE
https://www.facebook.com/events/1965278820486650
https://www.facebook.com/eargasmic.official

INFO O AKCI

V sobotu 5.augusta 2023 sa pridaj k nám na palubu lode Harmónia, kde spoločne odpálime plavbu po Dunaji z Bratislavy smerom do Čunova a naspäť.
Sme veľmi poctení, že už 5. augusta 2023 privítame po dlhých 7 rokoch naspäť na evente Ear-Gasmic v Bratislave DJsku a producentskú legendu, DJa GIUSEPPE OTTAVIANI ! A to priamo na unikátnej párty plavbe, kde maestro Giuseppe odohrá svoj exkluzívny 3 hodinový extended HORIZONS SET počas emotívneho západu slnka.
Tento taliansky DJ zosobňuje energiu trance music ako v prístupe, tak vo výkone. Giuseppe Ottaviani je už dlhé roky považovaný za jedného z najuznávanejších a veľmi plodných zástupcov tohto žánru. Presadil sa už pri svojej štúdiovej práci a jeho hudba je považovaná za merítko pre vynikajúci trance. Jeho audio repertoár je skutočne obrovský. Máme preto veľkú radosť, že 14. rok existencie trance eventov Ear-Gasmic intenzívne oslávime highlightom letnej sezóny práve s maestrom Giuseppe Ottavianim, ktorý prijal pozvanie na našu boat party v Bratislave.
Mnohí možno neviete, že Giuseppe Ottaviani v minulosti vyrastal popri úplne odlišnom druhu hudby, konkrétne na klasickej hudbe. Neskôr sa presunul do rock music vďaka niektorým talianským skupinám a napokon sa dostal cez kapely ako Queen a U2 až k technu, od producentov ako sú napr. Chris Liebing či Mauro Picotto. V určitej fáze života sa k nemu dostal track od William Orbita "Barber's Adagio For Strings", z ktorého ostal užasnutý a vtedy si sám povedal "toto je to, čo sa mi naozaj páči". Odvtedy je naplno verný trance music. Záverom týchto informácii prinášame slová od Giuseppeho, ktoré ste na jeho vystúpeniach či v jeho radioshows už určite neraz počuli: "My name is Giuseppe Ottaviani and I'm not a DJ. I've been looking for so long across many different kinds of music till the day has come. The reason why I'm here? It's actually the same reason why you are here. I finally found what I've been searching for. Something that can make me feel good, something to be proud of, something that's able to put a smile on my face, even when things go wrong. If you hear this message, it's because you've finally made it. If you're here now it's because we walk the same way. If you are ready to go, you're ready to GO ON AIR. My name is Giuseppe Ottaviani and I'M A MUSIC LOVER !" Ak aj vy patríte medzi skutočných „music lovers“, tak sa určite uvidíme 5. augusta 2023 na EAR-GASMIC "HORIZONS EDITION" boat party, kde Giuseppe Ottaviani vystúpi v exkluzívnom 3 hodinovom sete !
--------------------------------
Pýtate sa na dôvod podnázvu nášho eventu „Horizons Edition“ ?
Minulý rok trancový mág Giuseppe Ottaviani dokončil jeho doposiaľ najrozsiahlejší hudobný projekt nazvaný "Horizons", ktorý sa skladá z dvoch častí.
Obidve časti spolu obsahujú 18 trackov, ktoré boli pre milovníkov tohto taliana v mnohých smeroch prekvapením. Giuseppe je známy ako zástupca žánru uplifting trance, ktorý charakterizujú svižné tanečné tracky o rýchlosti minimálne 130 BPM. Nové songy sú však výrazne pomalšie a väčšina z nich vznikla u klasického piana. Zásadný vplyv na ich zrod mala aj nová Ottavianiho aktivita – otvoril si vlastnú virtuálnu masterclass, v ktorej začínajúcim hudobným producentom z celého sveta predáva všetok svoj hudobný um. Ako sám dodal, všetky skladby napísal bez myšlienky na to, ako budú následne znieť na tanečnom parkete a sústredil sa predovšetkým na melódie. S tým si ale vôbec nemusíte lámať hlavu, pretože my už teraz vieme, že znejú a fungujú na parkete absolútne famózne!
Giuseppe svoje skladby opísal nasledovne: „Majú skvelý tanečný beat, v popredí sú však hudobné motívy, ktoré občas vyvolávajú i príjemné mrazenie. Každá pieseň, ktorá bola dokončená, znie výrazne odlišne od čohokoľvek, čo som vytvoril predtým. Jeden aspekt, ktorý na albume obzvlášť milujem, je fakt, že má jedinečnú atmosféru. Tak ako vokálne a lyricky, tak aj zvukovo. Je to najkomplexnejšia kolekcia trackov, ktoré som kedy urobil, čo by som však nedokázal bez neuveriteľne talentovanej skupiny spevákov a skladateľov, ktorí sa kvôli tomuto projektu zišli.“ Do štúdia si pozval napríklad osvedčeného Christiana Burnsa, Sue McLaren či Sarah de Warren. Svoj v poradí 7. autorský dvoj album „Horizons“ detailne predstavil aj v rádio show Armin van Buurena – A State Of Trance.
Tretia časť jeho albumu "Horizons" je presne to prave orechové ako stvorené na tanečný parket a obsahuje 15 trackov zložených z energickejšie orientovaných klubových remixov OnAir na skladby z jeho prvých dvoch častí albumu.
Tešíme sa, že toto všetko budete môcť osobne zažiť aj u nás doma, v Bratislave a to priamo v Giuseppeho 3 hodinovom extended sete počas emotívnej plavby na lodi, kde presne tento koncept sadne ako ušitý k západu slnka. Veríme, že si prídete s nami užiť tento naozaj výnimočný trance highlight leta 2023 v Bratislave. Priznáme sa, že nám behá husia koža po tele už teraz len pri samotnej predstave, čo nás na lodi v Giuseppeho podaní čaká.
--------------------------------
Predpredaj vstupeniek štartuje 14. 6. 2023 na obed o 12:00 hod na www.predpredaj.sk
--------------------------------
Vstup na loď je povolený osobám starším ako 18 rokov
- Kapacita lode je OBMEDZENÁ pre 300 ľudí
- VIP vstup zahŕňa: najvyššiu palubu lode s najlepším výhľadom na okolie a tanečný parket, s vlastným sedením (kapacita VIP zóny je len pre 30 ľudí)
- Paluba bude otvorená od 15:30 hod. a loď Harmónia naspäť zakotví o 22:00 hod.
- V prípade veľmi nepriaznivého počasia alebo novým nariadeniam vlády Slovenskej republiky a bezpečnosti vzhľadom na šírenie epidémie COVID-19 si vyhradzujeme právo na zmenu termínu alebo trasy plavby.

15:30 začátek akce
22:00 konec akce

AFTERPARTY – Radosť, Obchodná 528, Bratislava
MARTIN MICHNIAK
JOCHEN GARETH (CZ)
JACCOB
ZOLIKE
DANIO

23:00 začátek akce
  5:00 konec akce